Літо з “Графом Монтекристо”: нова екранізація роману Олександра Дюма


Літом 2024 року на екрани вийде нова екранізація відомого роману Олександра Дюма “Граф Монтекристо”.

«Граф Монте-Крісто» вийде раніше, ніж очікувалося: його перенесли на 28 червня 2024 року замість 11 грудня 2024 року. Ідеально підходить для відкриття екранізації з нагоди Кінофестивалю, який відбудеться в неділю червня 30 по середу 3 липня 2024 року включно.

П’єр Ніні , володар премії «Сезар» за найкращу чоловічу роль за інтерпретацію знаменитого модельєра у фільмі «Ів Сен-Лоран» , з’явився на обкладинці журналу Première у січні, щоб представити фільм. « Це було очевидно », — сказали нам Матьє Делапорт і Александр де ла Пательєр, які екранізують новий твір Олександра Дюма після «Трьох мушкетерів» і цього разу є режисерами.

«Дантес схожий на Сірано. Нам здавалося неможливим пуститися в пригоду без згоди людини, яка збиралася його зіграти. Нам потрібен був хтось, здатний викликати довіру як у 20 років, так і в 40 років. Хтось хто є одночасно темною, меланхолійною та мстивою фігурою (…) Це перший раз, коли ми пишемо з актором».

П’єр Ніні зіграє у фільмі знаменитого графа Едмона Дантеса. І він розділить екран з іменами, відомими французькій публіці. « Персонажі Дюма фантастичні, це перевага для залучення чудових акторів: Анаїс Демустьє, Лоран Лафіт, Анамарія Вартоломей, Патрік Мілле, Бастьєн Буйон, Василь Шнайдер… Люди з дуже різних світів, як і в історії, яку ми розповідаємо ». Повне інтерв’ю можна знайти в журналі Première № 547.

«Граф Монте-Крісто» вийде в прокат 28 червня 2024 року .

Залишити коментар